Bängeri tuulettaa: Froosh x Etta brändikampanja ehdolla vuoden brand and partnership -yhteistyöksi

Blogi 30.9.2022

Musiikki & Media -tapahtumassa palkitaan vuosittain musiikki ja media-alan parhaita tekijöitä. Froosh x Etta -yhteistyö on valittu ehdolle vuoden 2022 Industry Awardsien Brand and partnership -kategoriassa. Bängeri oli mukana toteuttamassa menestyksekästä yhteistyötä, jossa lahjakas rap-artisti ja laulaja Etta teki Fazerin smoothie-brändi Frooshille oman kappaleen, jonka kirjoittamiseen Etan seuraajat pääsivät osallistumaan somessa. Froosh Baby -kappaleen ja siihen kuvatun musiikkivideon ympärille rakentui näkyvä monikanavainen mediakampanja, jota tuettiin myös TikTok-vaikuttajayhteistyöllä. 

Etalle itselleen yhteistyö oli erinomaisen innostava ja inspiroiva. ”Froosh oli ehdottomasti siistein yhteistyö, jossa oon ikinä ollut mukana. Oli kunnia olla näin suuressa roolissa kyseisen brändin kampanjassa. Siistimpää tästä teki vielä se, että pääsin toteuttaa itseäni rakastamallani tavalla – musiikkia tehden. Koen, että tämä oli tärkeä yhteistyö myös oman brändini osalta kampanjan näkyvyyden vuoksi. Oli hienoa päästä kommunikoimaan suoraan omien seuraajieni kanssa yhteistyön tiimoilta”, Etta iloitsee. 

Yhteistyö oli innostava myös Fazerille. ”Menestyksekkään yhteistyömme ytimessä oli Frooshin ja Etan vahva brand match. Persoonaltaan pirskahtelevan energinen ja värikäs, musiikkikentän parissa vuodessa smoothisti haltuun ottanut Etta tunnettiin jo entuudestaan Froosh-smoothieidemme heavy useriksi. Tiivis ja joustava yhteistyö Etan tiimin, Bängerin, levy-yhtiön ja mediatoimiston kanssa näkyy myös loistavissa tuloksissa”, iloitsee Fazerin Senior Digital Marketing Manager Marikki Kippo. Kampanjan tuloksena Frooshin bränditietoisuus kasvoi kohderyhmässä +19 %, brändin suosituimmuus +11 % sekä Frooshin myynti kasvoi merkittävästi. (Lähde: RedNote brand tracker, Froosh). 

Bängeri vastasi kampanjan konseptista, projektin johdosta sekä kampanjan sisällöntuotannosta pois lukien Froosh Baby -musiikkivideo, joka on Gulp Creativen käsialaa.