Video- ja podcast-studio palveluksessasi

Somekioskilta saat kaikki sisällöt vaikuttaja- ja asiantuntijaviestinnän tarpeisiin näppärästi samalta luukulta. Podcastit, videot ja valokuvat – hoida kanavat kuntoon tehokkaasti yhden pysähdyksen taktiikalla. 

kioskin menu

Somekioskilta saat podcastit, somevideot, valokuvat sekä kustomoidut Instagram Stories GIFit samalta luukulta. 

Varsinaisen pääsisällön lisäksi saat mukaasi monipuoliset markkinointimateriaalit, joilla sisältösi jalkautuu useaan kanavaan ja julkaistavaa riittää pidemmäksi aikaa.

Miten somekioski toimii?

Somekioskilla maksat tuotantoajasta. Varatessasi studion, saat käyttöösi tilat, laitteet sekä sisällöntuotannon ja somemarkkinoinnin ammattilaisen. Varaamasi ajan voit käyttää mihin tahansa Somekioskin tarjoamiin sisällöntuotantopalveluihin; podcastien äänittämiseen, videoiden kuvaamiseen, valokuvaamiseen – tai kaikkiin näihin.

Hinnoittelu

Somekioskilla kustannukset perustuvat käytettyyn tuotantoaikaan. Hinta sisältää tilat, laitteet sekä sisällöntuotannon ja somemarkkinoinnin ammattilaisen, joka hoitaa äänittämisen, kuvaamisen ja jälkituotannon.

Onko sinulla sisältöidea tai tarve, mutta konsepti ja suunnitelma puuttuvat? Voit palkata Somekioskilta strategin, joka työstää ideastasi sisältökonseptin, jaksojen käsikirjoitukset sekä markkinointisuunnitelman.

Jokaiselle asiakkaalle tehdään oma, tuotantokohtainen kustannusvaraus. Oheiset esimerkit antavat suuntaa Somekioskin hinnoista.

Puoli päivää / 375 €

Koko päivä / 750 €

Strategi / pyydä tarjous

Haluatko kustannusvarauksen omalle tuotannollesi?

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai jätä meille yhteystietosi, niin voimme olla teihin yhteydessä.

Somekioski / Bängeri Oy
Pieni Roobertinkatu 9, 5. krs
c/o MOW Mothership
00130 Helsinki

Eija Gerlander
Asiakkuudet
044 505 8565
eija@bangeri.fi

Vilikasper Kanth
Tuotanto
040 197 4772
vilikasper@bangeri.fi